Comunicat dels Socialistes de la Garriga davant del vídeo del Mercat No Sedentari

El dissabte va aparèixer un vídeo oportunista a les xarxes socials sobre el nostre Mercat No Sedentari

0

El dissabte passat, des d’un perfil de Facebook, es va penjar un vídeo sobre el nostre Mercat No Sedentari, que s’ha fet viral i s’ha utilitzat com a mostra de mala praxi, ja que es veia un punt de la via pública al costat del nostre mercat, amb gent fent vida normal.

Creiem que el vídeo està fet de forma intencionada per carregar contra el Govern Municipal i la seva decisió de mantenir la venda d’Aliments Frescos en el Mercat No Sedentari.

Arran d’això, volem fer una breu declaració:

1- Expressem de nou el nostre suport al Govern Municipal. Tot i això, s’ha de garantir que el mercat municipal ha de poder seguir obert tots els dissabtes, amb plenes garanties sanitàries per als comerciants i ciutadans que hi compren. Som conscients de la gran tasca feta fins ara, però cal millorar l’organització dels recursos i mitjans que s’estan dedicant per permetre la continuació del mercat amb plena seguretat.

Com ja estem fent en altres temes oberts de la crisi de la COVID-19 a la Garriga, seguim treballant per fer propostes al Govern Municipal. En aquest cas, ens hem posat en contacte amb d’altres ajuntaments que estan realitzant mercats no sedentaris i, com en mesures realitzades per ells, proposem:

a) Delimitar l’espai de mercat, fent un aforament màxim dins d’aquest espai, com passa en d’altres comerços locals.
b) Fer un recorregut concret d’accés i sortida al mercat, per evitar aglomeracions en alguns punts negres.
c) Plantejar carrils d’accés als comerços del carrer Centre que conviuen amb el mercat, com pot ser la Farmàcia, l’Estanc o el Forn de pa, fent que no coincideixin.
d) Buscar un espai alternatiu i tancat on poder fer el mercat de forma provisional fins que no acabi l’estat d’alerta. Ens referim a pavellons o algun aparcament cèntric.

2- Deplorem l’ús partidista que es vol fer d’aquest vídeo. Creiem que no fa justícia a la realitat que es viu al mercat no sedentari. Creiem que l’autor del mateix l’utilitza de forma oportunista i volem destacar aquest fet, perquè l’apropament polític de l’autor ens sembla que persegueix atacar al govern municipal, cosa que ens sembla deslleial.

És moment de demostrar una actitud constructiva de treball conjunt entre administracions públiques i entre forces polítiques d’un i altre color per poder superar aquesta crisi sense precedents amb la màxima unitat social i política.

PSC La Garriga

Article anteriorPrimavera en silenci
Article següentManifest del CLxR La Garriga en relació a la crisi del coronavirus
Agrupació dels Socialistes de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.