L’Ajuntament es defensa de les crítiques al mercat de dissabte amb un comunicat

1
Imatge del mercat de dissabte a la Garriga - Protecció Civil La Garriga (autors de la fotografia)

Un vídeo domèstic on s’hi podia veure una concorreguda plaça de l’Església durant aquest passat dissabte al matí ha corregut amb força per les xarxes socials, esperonat per multitud de perfils (molts d’ells clarament falsos). Es tractava d’aprofitar aquesta descontextualitzada imatge d’un mercat setmanal que semblava ple de gent per criticar amb duresa la gestió de l’Ajuntament, acusant-lo de no respectar el confinament, i molts s’ho han fet venir bé per vincular-la amb l’actual Consellera de la Presidència i Portaveu del govern català, l’exalcaldessa de la Garriga, Meritxell Budó. Òbviament, els mateixos perfils han fet automàticament corresponsable de la situació el MHP Quim Torra, a qui han atacat amb vehemència. Cal recordar que Torra i tot l’executiu català reclama des de fa setmanes mesures més dures de confinament per lluitar contra el COVID-19, en contra de les anunciades pel govern espanyol.

Tal ha sigut l’enrenou que, encara ara, el tema #laGarriga és tendència a Twitter a nivell de tot l’Estat espanyol, arribant a ser trendic topic amb gairebé 14.000 comentaris al moment d’escriure aquestes línies.

El consistori de la Garriga ha sortit al pas de les crítiques amb el següent comunicat:

L’Ajuntament de la Garriga ofereix el servei del mercat setmanal dels dissabtes al matí perquè s’hi garanteix la venda de productes frescos amb seguretat per a tothom.

 

La Policia Local, Protecció Civil i personal tècnic municipal segueixen treballant perquè es compleixin les condicions preventives de contagi.

 

Les imatges que han aparegut a les xarxes socials aquests darrers dies no dibuixen la realitat del mercat dels dissabtes ni dels comerços d’abastiment essencial més propers: farmàcia, forn, estanc i peixateria.

 

Des de l’Ajuntament, seguim demanant a la població que continuï respectant les distàncies de seguretat, que es protegeixi quan surti de casa i que només surti al carrer quan sigui estrictament necessari.

 

Ajuntament de la Garriga

Article anteriorComunicat de l’Asil Hospital en relació a la situació actual i els resultats dels PCR’s
Article següentPrimavera en silenci
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.