La Saligarda organitza una festa de primavera confinada

0

Actualització 11/04/2020, 20:00 h: Amb motiu de la vaga de protesta del sector de la cultura en contra de les declaracions del Gobierno de España, que assegurava que no hi hauria ni una sola ajuda per paliar els efectes de l’emergència sanitària derivada del coronavirus, la programació de la Saligarda Confinada es veu alterada i es mou un dia en el calendari.


El confinament d’aquests dies s’està fent molt llarg, però tot i això, la saligarda no deixa de bufar i seguim amb ganes de fer coses i treballar pel poble. És per això que hem organitzat la Saligarda Confinada, una “festa de primavera” feta amb la col·laboració de moltes entitats i persones de la Garriga.

El tret de sortida serà diumenge a les 12:30 h, amb el pregó de la Saligarda Confinada, que donarà pas a dos caps de setmana plens d’activitats. Durant el primer, podreu gaudir de concerts, participar a tallers, aprendre i cuinar en directe l’autèntica paella tradicional, participar a xerrades, concursos, torneigs de jocs de taula i fins i tot preparar la teva mona de pasqua.

Si vols conèixer tota la programació, revisa el programa:

Saligarda La Garriga

Article anteriorConfinaFest20, el festival sorgit de la Garriga per recaptar fons contra la COVID-19
Article següentComunicat de l’Asil Hospital en relació a la situació actual i els resultats dels PCR’s
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.