ConfinaFest20, el festival sorgit de la Garriga per recaptar fons contra la COVID-19

ConfinaFest20 és un festival benèfic d’art online que tindrà lloc aquests dissabte 10 i diumenge 11, amb l'objectiu de recaptar diners per a l’Hospital de Granollers, ajudant així a reduir l’impacte del coronavirus.

0

La iniciativa neix en unes circumstàncies adverses i plenes d’incertesa en aquest context històric que estem vivint. Apareix gràcies a la inquietud del seu ideòleg, el garriguenc i antic col·laborador d’aquest mitjà, Xavier Artacho, i flueix amb naturalitat i sense meditar-ho massa, principalment per tres motius: el primer, la mort de la seva tieta Isabel, la setmana passada, a causa, en gran part, del coronavirus; el segon, al constatar la impotència sentida (com moltes persones) al pensar que l’única cosa que es podia fer per ajudar era quedar-se a casa i deixar que els dies passessin; i el darrer, el fet de veure les actuacions de la garriguenca Núria Conangla a través dels directes d’Instagram.

Així doncs, la proposta va ser reunir a alguns amics per a fer una mica de música i passar millor els dies de confinament, òbviament, des de casa estant.

A hores d’ara, doncs, ja tenim confirmades 19 aparicions que es repartiran en dos dies, el divendres 10 i el dissabte 11 d’abril i TOTHOM podrà seguir aquests concerts (de 17 h a 22 h, aproximadament), per la nostra plataforma d’Instagram @confinafest20. Per altra banda, també es podrà col·laborar amb nosaltres i estar assabentat de totes les novetats a través dels comptes de Facebook i Twitter i estem a punt d’obrir la pàgina web, on la gent també podrà fer la seva aportació per a l’Hospital de Granollers.

Presència garriguenca

A dia d’avui, ens sentim molt orgullosos de poder dir que no estem sols, doncs ens acompanyen amics del poble com en Marc Artacho, en Cristian Vilches o l’Ivan Fonrodona, així com també els companys Marc Serra (del Figaró) o na Blanca Roure (resident a Vic).

Entre els artistes que actuaran amb nosaltres, comptem ja, amb els també garriguencs Lorena Ruiz, Núria Conangla, Ferran Margalef, Adrià Gotanegra, Andrés Espinar, Carles Sala, Adrià Bas i Jorge Solano… però també amb Pol Soler (L’Ametlla del Vallés), Joana i Will (de Bigues i Riells), Andrea i Miguel (de Vilassar de Mar), Ramon (Vallfogona del Ripollès), Dounia (Premià de Mar), Vida (Centelles), Epuk (Barcelona) i E. Adeva (resident a Madrid).

També volem agrair als ja col·laboradors i patrocinadors garriguencs, sense els quals aquesta empresa tampoc seria possible: persones com en Jordi Musquera (Keramans merxandatge per a artistes), Valentí (H&B Perruqueria) o en Marc Moro (entrenador de futbol femení al RCD Espanyol) ens estan ajudant moltíssim.

Així, us volem convidar a fer-vos vostre el ConfinaFest20 i transmetre la nostra força i ànims a totes les persones que treballen en col·lectius sanitaris, supermercats, transportistes, farmàcies, etc., que estan donant la cara cada dia. I a totes les persones confinades… que tinguin paciència! Tot sortirà bé si junts fem més força.

Vols sumar-te al ConfinaFest20? Omple aquest formulari!

L’equip de ConfinaFest20

Article anteriorPer lluitar contra la crisi del coronavirus… polítiques d’esquerres!
Article següentLa Saligarda organitza una festa de primavera confinada
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.