Darreres mesures de l’Ajuntament per combatre el coronavirus

0
811

L’Ajuntament de la Garriga ha informat de les darreres mesures preventives preses per combatre el coronavirus (COVID-19), que són les que segueixen:

  • A partir del dilluns 16 de març, els  serveis municipals d’atenció al públic -l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), les oficines de Serveis Socials, el Servei Local d’Ocupació i l’Oficina d’Habitatge- restaran tancats. Mesura extensiva al Jutjat de Pau de la Garriga.
  • L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el telèfon 938605050, des d’on s’informarà de les passes a seguir per a qualsevol gestió. Es prioritzaran els tràmits via telemàtica o telefònica però si és necessària una actuació presencial, es donarà hora per a dur-la a terme. També es pot contactar a través de correu electrònic: oac@ajlagarriga.cat.
  • Es rectifica la instrucció anterior sobre el mercat dels dissabtes: seguint les directrius del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que vol garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, es farà mercat aquest dissabte. A aquest efecte, s’adoptaran les adequades mesures de seguretat i distanciament social.
  • D’acord amb les indicacions del Departament de Salut, que recomana no fer ús de les zones d’esbarjo infantil i parcs de joc esportiu, hem delimitat l’accés a aquestes instal·lacions.

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.