Darreres mesures de l’Ajuntament per combatre el coronavirus

0

L’Ajuntament de la Garriga ha informat de les darreres mesures preventives preses per combatre el coronavirus (COVID-19), que són les que segueixen:

  • A partir del dilluns 16 de març, els  serveis municipals d’atenció al públic -l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), les oficines de Serveis Socials, el Servei Local d’Ocupació i l’Oficina d’Habitatge- restaran tancats. Mesura extensiva al Jutjat de Pau de la Garriga.
  • L’Ajuntament posa a disposició de la ciutadania el telèfon 938605050, des d’on s’informarà de les passes a seguir per a qualsevol gestió. Es prioritzaran els tràmits via telemàtica o telefònica però si és necessària una actuació presencial, es donarà hora per a dur-la a terme. També es pot contactar a través de correu electrònic: oac@ajlagarriga.cat.
  • Es rectifica la instrucció anterior sobre el mercat dels dissabtes: seguint les directrius del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, que vol garantir la continuïtat dels mercats d’abastament de productes frescos a l’aire lliure, es farà mercat aquest dissabte. A aquest efecte, s’adoptaran les adequades mesures de seguretat i distanciament social.
  • D’acord amb les indicacions del Departament de Salut, que recomana no fer ús de les zones d’esbarjo infantil i parcs de joc esportiu, hem delimitat l’accés a aquestes instal·lacions.

 

Article anteriorL’Ajuntament tanca equipaments municipals després del primer cas de coronavirus al poble
Article següentL’Ajuntament tanca com a mesura preventiva i atendrà telefònicament i telemàtica
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.