L’Ajuntament tanca equipaments municipals després del primer cas de coronavirus al poble

0

Aquesta nit, l’Ajuntament de la Garriga ha comunicat el tancament de tots els equipaments municipals per un mínim de 15 dies, seguint el protocol marcat per la Generalitat de Catalunya, després que s’hagi confirmat el primer cas d’un afectat per la malaltia al municipi.

Aquest és el comunicat del Consistori, fet públic el dimecres 11 de març, a les 22:30 h:

L’Ajuntament de la Garriga tanca els equipaments municipals durant 15 dies, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya.

El Consistori informa de l’anul·lació de les activitats als equipaments municipals d’acord amb les recomanacions derivades de l’activació de la fase d’alerta confirmada pel Comitè Tècnic del Pla de Protecció Civil de Catalunya (Procicat) per emergències associades a malalties transmissibles emergents d’alt risc.

En aquests moments ha estat confirmada l’existència d’un cas de coronavirus al nostre municipi. Així doncs, queda suspesa l’activitat dels pavellons municipals, del camp de futbol, del casal de la gent gran, de la piscina municipal, de Can Luna, de la Torre del Fanal, la Biblioteca Municipal Núria Albó, de la sala d’exposicions Andreu Dameson, del Teatre de la Garriga-El Patronat, del centre de visitants Lluís Viñas, del rober municipal, del Casal de Joves, de l’Escola d’Art Can Xic Corder i de l’Escola de Música Josep Aymerich.

Pel que fa a les activitats extraescolars només es mantindran les pròpies de cada centre i no es realitzaran aquelles on coincideixin alumnes de centres educatius diferents. De moment, les escoles, incloent-hi l’EMAD-EME, romandran obertes fins a nova ordre del Departament d’Educació.

El consistori està valorant les mesures a prendre respecte el mercat setmanal dels dissabtes.

Aquestes mesures són preventives i de caràcter temporal d’aproximadament 15 dies. Ara bé, el Consistori es mantindrà atent a les novetats i seguirà informant.

Es fa, igualment, una crida a mantenir la calma i a seguir totes les indicacions a través dels canals oficials.

Article anteriorEl Consistori difon mesures contra el coronavirus
Article següentDarreres mesures de l’Ajuntament per combatre el coronavirus
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.