El Sènior guanya còmodament al camp del Badalonès per arrodonir la jornada del 8M

0

Les noies de la Garriga van fer un partit molt seriós que els va permetre guanyar de 17 (47-64) al poliesportiu de Montigalà. Des d’un bon principi les garriguenques van sortir molt ficades, ambicioses i amb ganes de transformar el bon joc de les últimes jornades en victòria. L’equip de Badalona es va trobar amb una Garriga que va ser una roca en defensa i, encara que les coses no anessin sempre bé en atac, les vallesanes van mantenir sempre la contundència defensant la seva cistella.

Un partit rodó.

El cap de setmana següent els espera jornada doble: dissabte, contra el Boet Mataró; i dilluns, rebran el Cabrils. Els dos partits com a locals.

CB La Garriga

Article anteriorACTUALITZACIÓ: Suspès l’esmorzar solidari per Josep Maria Jové
Article següentEl Consistori difon mesures contra el coronavirus
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.