El Consistori difon mesures contra el coronavirus

0

La situació d’alerta que viu, finalment, Catalunya, ja interpel·la tot el seu territori i, per tant, la Garriga també n’és part afectada. En aquest sentit, alcaldessa, regidors i tècnics de l’Ajuntament es va reunir ahir dimarts per tal d’avaluar la situació i ja s’ha obert al web municipal un espai amb informació actualitzada sobre el protocol d’actuació i les mesures preventives que s’han d’adoptar.

Tal i com s’ha anat indicant a través dels seus canals a les xarxes socials, se segueixen les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, així com la resta de departaments oficials del Govern. De moment, les activitats programades pels propers dies es mantenen, a excepció d’aquelles que superin les 1.000 persones d’aforament, que es posposarien un mínim de 15 dies. En cas d’activitats en aforaments inferiors, es limitarà l’assistència a 1/3 de la capacitat total del recinte en qüestió per tal de garantir distàncies mínimes.

La resta de limitacions i restriccions es poden consultar a l’enllaç actualitzat de l’Ajuntament. En la resta de casos, el protocol preventiu es limita a les normes bàsiques en aquestes situacions: esternudar i tossir tapant-se la boca amb l’avantbraç, emprar mocadors d’un sol ús i rentar-se i desinfectar-se les mans tants cops com sigui possible.

Cal recordar que a la Garriga encara no s’ha detectat cap cas de la malaltia, però per qualsevol emergència mèdica amb risc s’ha de trucar al telèfon 112, mentre que el 061 és l’indicat per a demanar informació, resoldre dubtes, consultes o problemes de salut que no siguin una emergència. Gencat Salut també ha habilitat un web especial sobre el coronavirus.

Article anteriorEl Sènior guanya còmodament al camp del Badalonès per arrodonir la jornada del 8M
Article següentL’Ajuntament tanca equipaments municipals després del primer cas de coronavirus al poble
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.