ACTUALITZACIÓ: Cancel·lat l’acte de presentació del Consell Local per la República de la Garriga

0

Actualització 12-03-2020, 00:18 h: COMUNICAT D’URGÈNCIA EN RELACIÓ A L’ACTE DEL DIA 13 DE MARÇ. Ateses les circumstàncies sanitàries actuals, i seguint les directrius del Govern de la Generalitat, el Departament de Salut i fent un exercici d’auto-responsabilitat i amb la finalitat d’evitar aglomeracions i garantir la salut pública, el Consell Local de la República La Garriga anuncia l’ajornament de l’acte previst pel proper divendres 13 de març de 2020 al Patronat de La Garriga, a l’espera de que s’aixequin les mesures que preveu el Protocol contra el Coronavirus SARS-CoV-2 presentat avui pel Departament de Salut. Preguem tingueu en compte les circumstancies que han motivat aquesta decisió. Estarem atents als canvis que es produeixin per celebrar l’acte el més aviat possible i sempre hi quan les circumstàncies siguin les adequades. a La Garriga l’11 de març de 2020, 20:53.


El proper divendres dia 13 de març, des del CLxR de la Garriga us convidem a assistir a l’acte que tindrà lloc al Teatre El Patronat a les 19:30 h, on donarem a conèixer la secció local recentment constituïda i assistirem a una xerrada per tal de saber què és exactament i per què ens hi hem d’inscriure.

Comptarem amb la presència de Carme Garcia, Toni Casserres, Pepe Fajula i Jordi Pessarrodona i connectarem en directe amb l’Honorable Conseller Lluís Puig i Gordi, des de la seu central del Consell, a Waterloo.

Per què del Consell per la República i la representació local?

El Consell per la República, la República digital, en procés de consolidació, transversal, on hi participen entitats i partits i amb seu a Waterloo, ha d’esdevenir una maquinària potent com a lobby polític, diplomàtic i jurídic lliure de les urpes repressores de l’estat, que apodera els ciutadans connectats a la seva xarxa telemàtica. Es preveu que, un cop assolit un nombre suficient d’inscrits, pugui proporcionar determinats serveis financers i tingui funcions consultives. El seu objectiu és construir les bases digitals de la futura República Catalana, com van fer Estònia i d’altres països que han treballat per independitzar-se.

Aquest Consell per la República està coordinat amb els Consells Locals, entitats transversals municipals o supramunicipals que comparteixen amb el ConsellxRepública la tasca de construir la República Catalana (incloent-hi el Debat Constituent). Els Consells Locals constitueixen una xarxa ciutadana, impulsada per l’ANC, que funcionen com a entitats independents i en les quals, tothom qui hi estigui interessant, hi pot participar.

Us animem a venir! És pel nostre futur, tant independentistes com no independentistes.

Consell Local per la República La Garriga, Àgora La Garriga, ANC La Garriga, ANC L’Ametlla del Vallès

Article anteriorEl cicle Petits formats acull una exposició de pintura surrealista de Pasqual Escosa
Article següentACTUALITZACIÓ: Suspès l’esmorzar solidari per Josep Maria Jové
Consell Local per la República La Garriga. Amb la legitimitat del Primer d'octubre. Oberts a la ciutadania, entitats i càrrecs electes.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.