Falta d’encert i arbitratge desigual a Lloret de Mar

Així va anar l'últim partit del 1a Catalana a Lloret de Mar. Els nostres nois varen disparar més d'una vintena de cops, amb 5 o 6 oportunitats clares de gol a la porteria del CH Lloret

0
326

Així va anar l’últim partit del 1a Catalana a Lloret de Mar, on els nostres nois varen disparar més d’una vintena de cops a la porteria del CH Lloret, amb 5 o 6 oportunitats clares de gol. Però el desencert i la falta de diana de la UELG, va acabar penalitzant al final un partit on els de La Selva van acabar amb 4 faltes, contra les 12 de La Garriga… i on l’àrbitre era molt exigent amb els visitants i molt més flexible amb els locals.

La gota que va fer vessar el vas, va ser una jugada polèmica on el porter local va aturar i treure la pilota de la porteria i l’àrbitre va solucionar-ho tot marcant un bulling; i una altra jugada incomprensible va ser marcar un joc perillós dins de l’àrea local, amb una falta des de l’exterior.

L’entrenador de la UELG va acabar rebent una targeta blava i l’equip garriguenc va marxar de Lloret amb 6-2 al marcador i un gran desànim amb l’actitud arbitral.

Esperem que el pròxim partit, diumenge 8 a Folgueroles, tingui un tarannà diferent! Us hi esperem!

UE La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.