(AJORNAT PEL CORONAVIRUS!) Descomptes al Terra de Sons per denunciar la bretxa salarial entre homes i dones

1

Actualitzat el 12-03-2020, a les 12:44 h: El Cicle s’ha ajornat com a mesura preventiva per combatre el coronavirus.

Davant de les informacions aparegudes, així com de les noves restriccions aprovades pel govern de la Generalitat de Catalunya ahir dia 11/03, en què s’obliga que totes les activitats de menys de 1000 persones concentrin com a màxim un terç de l’aforament permès, i tenint en compte que des de l’associació Cultural Gatzara la Garriga programem el cicle Terra de Sons perquè vingui gent i gaudeixi dels espais i la música, que els nostres recintes són petits, i que per tant, una reducció faria que part de la gent no pogués accedir a l’espai.

Tenint en compte tot això anunciem que el Festival Terra de sons queda ajornat indefinidament.

Totes les persones que hagin adquirit entrades pels propers concerts rebran el reemborsament de les quantitats abonades.

Des de l’associació Cultural Gatzara La Garriga esperem que la situació millori i poguem tornar a reprogramar aquesta desena edició del Terra de Sons, en principi en el marc del Reravera 2020.

Salut i música per a tothom.

Ens retrobem properament, amb la reprogramació del Terra de Sons.

La Gatzara


 

El proper dissabte dia 7 de febrer arrenca la desena edició del festival de musica d’autor Terra de Sons. Un cicle que intenta estar compromès amb el territori tot posant en valor el patrimoni local de la Garriga, i redescobrint espais, que sovint oblidem que tenim a tocar.

La Gatzara, com a entitat organitzadora, està compromesa amb el foment del patrimoni local i de la musica de qualitat feta a casa nostra, així com a donar oportunitats a nous talents, perquè a vegades el més difícil és el primer pas.

Més enllà dels motius principals de l’entitat sempre hem intentat fomentar la convivència de qualitat entre totes les persones que viuen a la Garriga i, per aquest motiu, sovint oferim descomptes a les persones compromeses amb altres associacions o entitats dels municipi.

Tot i això, enguany, i tenint en compte que precisament el cicle comença la vigília del Dia Internacional de la Dona Treballadora, hem volgut aportar el nostre petit gra de sorra en la visibilització de les diferencies de gènere que assolen la nostra societat. Per aquest motiu, i per intentar, encara que sigui simbòlicament, acabar amb les diferencies de salaris per raó de sexe, aquest any qualsevol dona que compri entrades per aquest primer concert o abonaments fins el dia 8 de maig tindrà un descompte de un 21% (bretxa salarial).

Entrades del Terra de Sons 2020

Associació Cultural Gatzara La Garriga

Article anteriorComencen els assajos del Ball de Cintes 
Article següentEl cicle Petits formats acull una exposició de pintura surrealista de Pasqual Escosa
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.