A les portes d’una nova Fira de la Botifarra

1

Aquest cap de setmana, la Garriga es prepara per un dels esdeveniments de l’any, una nova edició de la Fira de la Botifarra, que convertirà el municipi en un espai temàtic dedicat a la seva menja més popular gràcies a les més de 40 activitats que tindran lloc durant el dissabte 7 i el diumenge 8 de març pels carrers i places del centre.

Així, durant tot el cap de setmana, es podrà passejar, participar a diversos tallers i, sobretot, degustar les creacions gastronòmiques que oferiran els millors cansaladers i restaurants de la Garriga. Es tracta d’una enorme varietat de propostes pensades per a totes les edats, dividides entre els espais següents:

ButiTast

És l’espai gastronòmic de la Fira de la Botifarra i es trobarà a la plaça de l’Església. S’hi podran degustar una gran diversitat de plats i tapes cuinats amb botifarra, i també s’hi proposaran maridatges de vins i cervesa. Els plats els elaboraran establiments restauradors del poble i, com a novetat, el pagament es farà amb uns braçalets personalitzats, que evitaran les cues a les barres. Al ButiTast, que organitza Mexcla’t amb l’Ajuntament, també hi haurà concerts, xerrades i activitats. 

ButiAula

És un espai pensat per aprendre i conèixer la tradició cansaladera. S’hi faran  tallers i xerrades, que es combinaran amb tallers, tastos i degustacions. S’ubicarà a Can Raspall i inclourà, per exemple, un tast de cerveses o un taller de cuina.

ButiTallers

És un espai pensat per experimentar i apropar-se als sabers del sector d’una manera amena, a través de diverses activitats: tast de mongetes del ganxet, tastet de botifarra, taller de botifarres…. Es situarà a la plaça de Can Dachs.

ButiKids

És la programació de la fira dedicada al públic infantil i compta amb espectacles i demostracions diverses: tallers de maquillatge i manualitats, de formatge, d’horta, concurs de dibuix, capgrossos, animació i moltes més propostes. Les activitats es faran en diversos espais. 

Fira i mercats

A més de la mostra del sector cansalader, el públic podrà visitar el Mercat de la Xarxa de Productes de la Terra del Vallès Oriental, el Mercat de Productes Locals i la 1a Mostra de Formatges Artesans del Vallès Oriental.

Tota la informació a www.firadelabotifarra.cat.

Article anteriorVictòria que certifica la permanència i dona opcions de fase d’ascens
Article següentInforme sobre la tràgica situació de les persones migrades a l’illa de Lesbos
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.