Victòria que certifica la permanència i dona opcions de fase d’ascens

0
381

Aquest cap de setmana, l’equip de 2a Nacional va visitar el Vilablareix, conjunt que, a la primera volta, es va emportar la victòria de la Garriga per 2 a 4. Aquest cop, però, els garriguencs formats per Jordi Gavin, Biel Navio i Nil Aragall van aconseguir la victòria per 2 a 4.

Així, el primer equip del club confirma la permanència a 2a Nacional, objectiu principal de l’entitat, si bé, a falta de 5 jornades, es planteja el repte de lluitar per les posicions de fase d’ascens.

Cal destacar, també, la gran temporada que està realitzant el segon equip de l’entitat, que disputa la 1a Provincial i aquest diumenge va aconseguir l’ascens directe a falta de 4 jornades per acabar la lliga. L’equip format per Josep Edo, Cesc Molins, Gerard Mora i  Raquel Larrubia, només ha cedit dos enfrontaments, justament els primers de la temporada, de les 18 jornades disputades fins al moment.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.