ERC la Garriga agraeix la solidaritat contra la repressió

0

Esquerra Republicana de la Garriga amb Acord ha recollit 167,51 euros per a la Caixa de Solidaritat contra la repressió de l’estat espanyol. Les republicanes i republicans han fet campanya aquest dissabte 22 de febrer, durant el mercat setmanal, amb l’objectiu de reomplir els fons i fer front als nombrosos casos contra independentistes represaliats per exercir drets fonamentals.

La xifra correspon als diners recollits en efectiu, però també es van repartir fulletons amb el número de compte de la Caixa de Solidaritat (ES31 3025 0001 1814 3361 5996) i l’enllaç web (caixadesolidaritat.cat) per fer aportacions per internet. L’acció a la Garriga ha format part de la ‘macroparada’ que ERC ha fet a nivell nacional al llarg del cap de setmana, amb la mobilització de nombroses seccions locals.

El grup republicà de la Garriga agraeix les aportacions i l’interès demostrat, i dona ple suport a d’altres iniciatives al poble per recollir diners per a la Caixa de Solidaritat. Aquests diners han de servir per fer front a més d’un centenar de causes obertes i, malauradament, els nous casos de repressió que s’obren cada dia. La provisió de fons ha quedat eixuta després de l’abonament de 4,1 milions d’euros per fer front a la fiança reclamada pel Tribunal de Cuentas a les persones que van fer possible l’1 d’octubre. Entre ells hi figuren conselleres, consellers i alts càrrecs, com els vallesans Jordi Turull, Raül Romeva, Albert Jové o Josep Ginesta.

ERC amb Acord

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de febrer de 2020
Article següentRaquel Larrubia aconsegueix la 3a posició a l’Estatal Infantil

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.