Una dècada de Garriga Digital

0

Vertigen és mirar el calendari i adonar-se’n que fa deu anys que ens vàrem adreçar a tots vosaltres per primera vegada. Aleshores potser no érem del tot conscients de la responsabilitat que comporta dirigir un mitjà de comunicació, prou feina teníem en explicar que no era en paper, sinó a internet, i que sí, hi podíem publicar vídeos i fotografies gairebé a l’instant.

En una dècada hem tingut temps de veure com les primeres fogonades de Tariq Porter parlant de cinema al nostre mitjà derivaven en tot un professional del sector; o com els enyorats articles de l’apassionat climatòleg Martí Oliveras, ara home del temps de RAC1 i RAC105 (entre d’altres), el varen ajudar ni que fos una mica a convertir-se en tòtem de la meteorologia local. A La Garriga Digital en som pocs i disposem de pocs mitjans, i per això el capital humà pren especial rellevància i ens ajuda a explicar que, si hem arribat fins al dia d’avui, ha sigut gràcies a la complicitat, bona entesa i immillorable predisposició i relació amb els companys de l’OAMC de l’Ajuntament, de Ràdio Silenci i del nostre primer periodista, en Marc Bellmunt.

A la nostra pàgina hi hem discutit àvidament sobre la reforma del centre, de la línia R3, de la biomassa i també, òbviament, de política local. I ha sigut gràcies a casos com aquests que ens hem sentit veritablement realitzats, doncs el nostre principal objectiu ha estat sempre el de fer servei a la ciutadania, principalment donant-li veu directa i sense filtres.

És en aquest sentit que, ara, amb la humil perspectiva que dona l’experiència i els anys, creiem haver trobat la veritable raó de ser de La Garriga Digital.cat: volem fer d’altaveu dels nostres conciutadans.

Creiem haver trobat la veritable raó de ser de La Garriga Digital.cat: volem fer d’altaveu dels nostres conciutadans

Aquest any, centrarem gran part dels nostres esforços en aconseguir que els garriguencs envaeixin les nostres pàgines per a compartir amb el poble les seves neures, opinions o inquietuds. Volem insistir en obrir les portes de bat a bat a particulars, entitats i associacions perquè el nostre sigui un espai de trobada de referència, de sa debat, i de bona i directa informació. No abandonarem les notícies, perquè sempre ha d’haver-hi espai per a un mitjà privat i independent, però creiem que l’accent l’hem de posar en aquesta nova direcció.

I clar, aquesta invitació es fa extensiva als partits polítics garriguencs, a qui reiterem la nostra predisposició a ser utilitzats com a eina comunicativa amb el poble. Els demanem que perdin la por al debat fora d’època electoral i aprofitin la plataforma que els oferim per a dir les coses en públic, doncs estem convençuts que la Garriga és suficientment madura com per a poder-hi parlar sense intermediaris. Creiem que la transparència és sempre d’agrair i és base indefugible de tota societat que es vulgui avançada i culta.

A La Garriga Digital.cat, si ens ho permeteu, seguirem creixent entre vosaltres i amb vosaltres alguns anys més. Des del nostre estimat poble, des del més estricte món local, tenint cura i aportant el nostre petit granet de sorra a la cultura, la llengua i la llibertat del país.

La Garriga Digital.cat

Article anteriorUn nou Carnestoltes a la garriguenca
Article següentEl sots 25 masculí es desfà del CB Artés a domicili
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.