Un nou Carnestoltes a la garriguenca

0

Dissabte passat una nova festa carnavalesca es va viure a la Garriga amb una rua conformada per un total d’11 comparses i prop de 750 persones participants, entre alumnes d’escoles, pares i grups d’espontanis que s’unien a la festa de música i disfresses que va recórrer els carrers del poble.

Enguany, el recorregut també va acabar a la plaça de l’Església, on el jurat va deliberar i entregar els corresponents premis basant-se en criteris d’originalitat, vestuari, animació, coreografia, ambientació i sostenibilitat. La novetat d’enguany va ser, però, que no hi varen haver vencedors ni vençuts, doncs tots els participants, qui més qui menys, varen veure reconeguda la seva participació a la jornada.

Finalment, al recentment estrenat espai de Can Luna, hi va tenir lloc una botifarrada popular i música en directe per als participants al Carnestoltes d’enguany.

Article anteriorCom t’informes del que hi passa al poble?
Article següentUna dècada de Garriga Digital
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.