La Fira Garrigangues fa 10 anys aquest diumenge

0

El proper diumenge 1 de març, de 10  a 14 h, celebrem la 10a Fira Garrigangues al centre del poble. Vine a passejar entre la plaça de l’Església i la plaça de Can Dachs! Hi trobaràs les paradetes dels nostres associats i tot al millor preu!

Aquest any, a més, comptem amb la dinamització de la nova associació de Ball de Gitanes del poble, així que ja pots venir a passar una bona estona entre nosaltres i troba les millors gangues! Roba d’esport, roba infantil, moda d’home, de dona, llenceria, productes de perruqueria, calçat, complements… de tot i més!

SOM La Garriga – ASIC

Article anterior(AJORNAT PEL CORONAVIRUS!) El Terra de Sons fa 10 anys
Article següentTot llest perquè la Garriga s’ompli de festa i disfresses
Agrupació de Serveis i Comerciants de la Garriga. Treballem per dinamitzar el comerç del nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.