La Fira Garrigangues fa 10 anys aquest diumenge

0
410

El proper diumenge 1 de març, de 10  a 14 h, celebrem la 10a Fira Garrigangues al centre del poble. Vine a passejar entre la plaça de l’Església i la plaça de Can Dachs! Hi trobaràs les paradetes dels nostres associats i tot al millor preu!

Aquest any, a més, comptem amb la dinamització de la nova associació de Ball de Gitanes del poble, així que ja pots venir a passar una bona estona entre nosaltres i troba les millors gangues! Roba d’esport, roba infantil, moda d’home, de dona, llenceria, productes de perruqueria, calçat, complements… de tot i més!

SOM La Garriga – ASIC

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.