Com t’informes del que hi passa al poble?

0

Des de l’Ajuntament de la Garriga han impulsat una enquesta per tal de conèixer els hàbits informatius dels garriguencs i recollir la seva opinió per tal d’oferir un servei més complet i, alhora, millorar en tots aquells aspectes que es pugui.

D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi pot contestar una quinzena de preguntes (es triga menys de cinc minuts) tals com ara quins són els principals canals que utilitzes per tal de seguir l’actualitat del Consistori, quins mitjans locals consumeixes o bé la idoneïtat o no de la creació d’una aplicació mòbil del mateix.

Vull contestar l’enquesta

Article anteriorTot llest perquè la Garriga s’ompli de festa i disfresses
Article següentUn nou Carnestoltes a la garriguenca
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.