Com t’informes del que hi passa al poble?

0
277

Des de l’Ajuntament de la Garriga han impulsat una enquesta per tal de conèixer els hàbits informatius dels garriguencs i recollir la seva opinió per tal d’oferir un servei més complet i, alhora, millorar en tots aquells aspectes que es pugui.

D’aquesta manera, tothom qui ho desitgi pot contestar una quinzena de preguntes (es triga menys de cinc minuts) tals com ara quins són els principals canals que utilitzes per tal de seguir l’actualitat del Consistori, quins mitjans locals consumeixes o bé la idoneïtat o no de la creació d’una aplicació mòbil del mateix.

Vull contestar l’enquesta

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.