Última empenta al Verkami per recuperar el Ball de Gitanes de la Garriga

0

La jornada del passat diumenge 9 de febrer va ser tot un èxit! Gràcies a l’associació de La Garriga Modernista i tota la gent del poble que ens va venir a ajudar vam poder avançar molt tota la confecció del vestuari. Va ser un dia molt especial, on els balladors i balladores van aprendre a cosir els diferents elements i, alhora, teixir complicitats amb tothom que va venir a ajudar.

Encara que el vestuari ja estigui pràcticament enllestit, per poder acabar de fer l’última empenta de cara a la ballada del diumenge 1 de març hem engegat un projecte de micromecenatge que ens servirà per acabar de cobrir algunes despeses. Les recompenses són la participació al sorteig d’una panera de productes garriguencs, tiquets per al dinar que es farà el dia de la ballada o samarretes de l’entitat, entre d’altres.

Per a col·laborar-hi es pot fer a través d’aquest enllaç. Queden 7 dies!

Ball de Gitanes La Garriga

Article anterior’39’, el primer Nadal a l’exili
Article següent(AJORNAT PEL CORONAVIRUS!) El Terra de Sons fa 10 anys
Tradició, música i festa. Omplim les places i els carrers de la Garriga per Carnestoltes. Grup de joves que volen tornar el Ball de Gitanes al poble

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.