Partit d’infart… amb victòria!

Aquest diumenge passat, la UELG va aprofitar per fer fotos dels equips a la prèvia del partit de 1a Catalana que enfrontava els garriguencs amb el Bigues i Riells. Un enfrontament que va ser net, amb tan sols una targeta blava per cada equip, i un gran ambient al pavelló de Can Violí

0
284

El partit va començar amb un Bigues pel davant del marcador (0-2), però unes grades plenes i entregades i uns jugadors valents van capgirar-lo a favor de La Garriga (3-2) al final del primer temps; però la segona part encara havia d’aportar més emoció al pavelló municipal, posant els visitants amb avantatge a la meitat de l’última part (3-4).

Uns últims minuts vibrants on l’àrbitre va posar als dos equips a 9 faltes i on els seguidors, tan d’un com l’altre l’equip, no podien estar asseguts ni un minut, can acabar amb victòria local gràcies a la perseverança, esforç i il·lusió del 1a Catalana, que va fer explotar Can Violí en una alegria i goig com feia temps que no passava. Resultat final, 5 a 4.

Diumenge, tots els amants de l’hoquei vam gaudir d’un partit per recordar durant molts anys: gols, ‘fairplay’, un rival de nivell (gràcies CH Bigues i Riells!), un arbitratge acord amb els equips i uns aficionats entregats.

El pròxim cap de setmana, Carnestoltes, el 1a Catalana descansa, però hi ha altres categories per poder veure i disfrutar de l’hoquei!

UE La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.