Partit d’infart… amb victòria!

Aquest diumenge passat, la UELG va aprofitar per fer fotos dels equips a la prèvia del partit de 1a Catalana que enfrontava els garriguencs amb el Bigues i Riells. Un enfrontament que va ser net, amb tan sols una targeta blava per cada equip, i un gran ambient al pavelló de Can Violí

0

El partit va començar amb un Bigues pel davant del marcador (0-2), però unes grades plenes i entregades i uns jugadors valents van capgirar-lo a favor de La Garriga (3-2) al final del primer temps; però la segona part encara havia d’aportar més emoció al pavelló municipal, posant els visitants amb avantatge a la meitat de l’última part (3-4).

Uns últims minuts vibrants on l’àrbitre va posar als dos equips a 9 faltes i on els seguidors, tan d’un com l’altre l’equip, no podien estar asseguts ni un minut, can acabar amb victòria local gràcies a la perseverança, esforç i il·lusió del 1a Catalana, que va fer explotar Can Violí en una alegria i goig com feia temps que no passava. Resultat final, 5 a 4.

Diumenge, tots els amants de l’hoquei vam gaudir d’un partit per recordar durant molts anys: gols, ‘fairplay’, un rival de nivell (gràcies CH Bigues i Riells!), un arbitratge acord amb els equips i uns aficionats entregats.

El pròxim cap de setmana, Carnestoltes, el 1a Catalana descansa, però hi ha altres categories per poder veure i disfrutar de l’hoquei!

UE La Garriga

Article anteriorLes activitats de febrer de la CUP
Article següentImportant victòria per certificar la permanència a Segona Nacional
UELG, club d'hoquei patins de la Garriga des del 1962. SEGUEIX-NOS!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.