Important victòria per certificar la permanència a Segona Nacional

Els garriguencs van guanyar per 4 a 2 al Club Palma TT

0

El passat dissabte 15 de febrer el primer equip va rebre a les seves instal·lacions l’equip de Palma de Mallorca, que estava situat en sisena posició de la classificació. Els garriguencs que tenia la baixa del seu millor jugador, Jordi Gavin, i malgrat la baixa mitjana d’edat de l’equip (17 anys) va guanyar clarament als visitants, demostrant el bon estat de l’escola del club. Jordi Edo en un partit excel·lent va aconseguir els seus dos punts, mentre que Biel Navio i Nil Aragall van sumar un punt cadascú.

El proper cap de setmana no hi ha jornada de 2a nacional, però 3 jugadors i jugadores de l’escola del club disputaran el torneig Estatal, on s’enfronten els millors 50 palistes d’Espanya de cada categoria.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

Article anteriorPartit d’infart… amb victòria!
Article següent’39’, el primer Nadal a l’exili
Club de Tennis de Taula que vol fomentar la pràctica d'aquest Esport a la Garriga i a la comarca del Vallés Oriental.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.