Les activitats de febrer de la CUP

0

Presentació del llibre Jo acuso: la defensa en judicis polítics, amb Benet Salellas

El dia 15 de febrer. Plaça del Silenci a les 12 h.

Benet Salellas ens visita a la Garriga per presentar el seu llibre “Jo Acuso”, publicat abans del judici als presos polítics, on va exercir la defensa de Jordi Cuixart.

Al llibre, Salellas hi reflexiona sobre la història judicial contemporània i exposa exemples reals d’ús del dret per eliminar adversaris polítics, amb el focus posat en l’Estat espanyol avui. La seva presentació és una oportunitat per entendre millor un judici històric, ja que ell va exercir la defensa de Cuixart, i per conèixer altres casos en els quals l’estat ha fet servir els tribunals per imposar unes idees polítiques: en Benet també ha format part de la defensa del Cas Dixan, la crema de fotografies del rei –pel qual Espanya ha estat condemnada a indemnitzar als dos gironins condemnats en el seu moment– o el cas de l’assassinat d’en Pedro Álvarez per part d’un Policia Nacional, que acaba de reobrir-se.

7a calçotada per la unitat popular, calçotada Antifeixista!

El dia 29 de febrer. Plaça del Silenci

Les calçotades són espais de trobada on esdevenir poble al voltant de la gastronomia. I des de fa set anys, la CUP de la Garriga n’organitzem una cada any per compartir l’espai públic tot fent una trobada popular on fomentar la vida comunitària i la cultura popular, la festa com a espai per trobar-nos i els calçots com a tradició.

Aquest any, a més dels calçots i la música, amb el tiquet hi haurà pitet solidari amb les encausades del cas “controlades” i, per tal de generar menys residu (i fins que tinguem la vaixella municipal reutilitzable per les entitats del poble), demanem que porteu els vostres gots, plats i coberts de casa, si us plau!

Horari:

  • 12 h: Cercavila amb Txaranguin (començarà i acabarà a la Plaça del Silenci).
  • 13 h: Vermut musical amb l’estrena mundial del grup garriguenc Barbetones.
  • 14 h: Dinar.
  • 15 h: Quina musical.
  • 17 h: Dones PDs posant música fins al final de la festa! Podeu comprar els vostres tiquets de manera anticipada al Trull, l’Illot i al Rebost del Pou Calent!

CUP La Garriga

Article anteriorCan Raspall acull la presentació de la nova associació La Garriga Modernista
Article següentPartit d’infart… amb victòria!
Candidatura d'Unitat Popular de la Garriga.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.