Derrota a Girona contra el primer classificat

0

El cadet interterritorial va perdre d’onze a la difícil pista del líder de la categoria, el CEB Girona, per 73 a 62. Va ser un molt bon partit dels nanos d’Oriol Sabata, entrenats en aquest matx pel segon entrenador del sènior, Víctor Cabañas.

Toca refer-se i entrenar al màxim pel següent partit contra el Mataró Parc Boet A.

CB La Garriga

Article anteriorLa cadena de perruqueries Carol Bruguera, nominada als Hairbrained Video Awards
Article següentUna setmana per oblidar
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.