La cadena de perruqueries Carol Bruguera, nominada als Hairbrained Video Awards

La coneguda cadena de perruqueries Carol Bruguera, originària de Vic i present en diversos punts de Catalunya i també a la Garriga, ha estat nominada, per segon any consecutiu, als Hairbrained Video Awards, un dels premis més importants del món en el sector. Aquesta nova nominació consolida la influència de la perruqueria catalana en el panorama internacional

0

Els Hairbrained Video Awards són uns dels premis de perruqueria més importants del món. La setena edició, que tindrà lloc a Nova York el proper mes de març, acollirà els noms més influents de la perruqueria internacional, entre els quals es trobaran els representants de Carol Bruguera, a l’haver estat la marca nominada en la categoria “Creative”.

En el 2018, dos dels treballs de Carol Bruguera ja van ser reconeguts entre els 100 millors; en el 2019, el seu vídeo “Trenesis” va aconseguir formar part dels 5 nominats en la categoria “Style”; i aquest 2020, amb l’evolució de la seva col·lecció més icònica, “Trenesis 2”, torna a optar al títol de millor vídeo de perruqueria, aquesta vegada en la categoria “Creative”. Però, a més, en uns premis en els que tradicionalment dominen Amèrica del Nord i Rússia, la de Carol Bruguera destaca per ser l’única representació europea dintre els finalistes de totes les categories.

En aquesta versió evolucionada de “Trenesis”les trenes continuen sent l’element central, però l’estètica es renova: deixa enrere una tendència més rockera per agafar aires místics i tornar a obrir les portes al color. Destaquen especialment uns efectes de càmera que aconsegueixen que el cabell sembli tenir vida pròpia i es mogui a la seva voluntat, aconseguint un sorprenent resultat final. “Des de Carol Bruguera hem volgut portar un pas més enllà la nostra col·lecció més destacada. Hem jugat, experimentat i fet evolucionar algunes d’aquestes tècniques, fusionant-les en noves combinacions”, explica en Mia Carol Bruguera, director de la marca.

Els nominats posaran els peus a Nova York sentint-se justificadament guanyadors. El simple fet que una marca catalana resulti nominada en un dels premis de perruqueria més importants del món col·loca en l’avantguarda del sector no només a la marca, sinó a la perruqueria catalana en general, la qual es veurà orgullosament representada en uns premis tan prestigiosos com ho són els Hairbranded Video Awards.

Carol Bruguera La Garriga

Article anteriorDerrota a la pista del CP Vic
Article següentDerrota a Girona contra el primer classificat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.