El 29 de febrer, tothom a Perpinyà!

Tenim ben a prop una altra data que no podem passar per alt: és el proper 29 de febrer i el destí és Perpinyà

0

Hem d’acompanyar el President Carles Puigdemont i els consellers Toni Comín i Clara Ponsatí, ja que serà la primera vegada que aquests membres del govern legítim visitin terres catalanes després d’haver-se hagut d’exiliar. Com que no poden entrar a Espanya, Estat corrupte i feixista que vulnera els drets de les comunitats que defensen el seu dret a la independència i sobirania, els hem de fer costat a la veïna Europa, a la nostra terra, la Catalunya Nord, que tant ens està donant suport en el nostre anhel de llibertat i independència.

Aquest acte reforçarà l’esperit català i també el Consell per la República, eina clau per a l’assoliment de la independència de Catalunya. El Consell està fora del control de l’estat espanyol i és per això que l’hem de protegir i fer créixer. No ho dubteu, uniu-vos-hi. 

Des de la Garriga hem omplert 3 autocars, un organitzat per l’associació Àgora i els altres dos per l’ANC, i encara falten més de vint dies per a l’esdeveniment. Per això, hem obert una llista d’espera, amb la intenció de contractar un quart autocar si hi ha prou demanda. Podeu apuntar-vos a aquesta llista d’espera enviant un correu electrònic a lagarriga@assemblea.cat o directament a la Pastisseria la Vienesa del carrer Banys 26.

L’autocar d’Àgora sortirà de l’aparcament del Caprabo a les 7:30 h i els de l’ANC de l’aparcament de la Sínia a les 8:00 h. Us demanem que, per respecte a la resta de gent, sigueu molt puntuals. És important marxar d’hora perquè preveiem molt de trànsit, doncs sembla que hi haurà una anada massiva que pot col·lapsar la ciutat, per la qual cosa també pot ser recomanable que cadascú es porti el dinar.

L’acte es farà al Parc de les Exposicions de Perpinyà i s’iniciarà a les 12:00 h del migdia.

El mateix dia us informarem de l’hora de tornada, però calculem que serà al voltant de les 5 de la tarda, per arribar a la Garriga entre les 7 i les 8 del vespre.

Com sempre, hi serem, donant suport a la reivindicació, a la justícia i sobretot a la independència del nostre Poble. Sense independència no hi ha llibertat.

Visca Catalunya Lliure!!

ANC La Garriga

Article anteriorSegon partit de la segona volta contra el CH Ripoll
Article següentDerrota a la pista del CP Vic
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.