Segon partit de la segona volta contra el CH Ripoll

0
264

Dissabte passat el 1a Catalana va jugar contra el CH Ripoll. Per causes alienes a l’hoquei, el nostre sènior va jugar amb el porter reserva Marc Costa, fent un gran partit durant els 50’ del joc. Va ser un enfrontament molt igualat, competitivament parlant, amb moltes oportunitats per les dues bandes, si bé l’arbitratge va ser molt aleatori cap als dos equips.

Uns últims minuts de partit esbojarrats, però, van acabar penalitzant la UELG amb una doble targeta blava pel dorsal 23 (Joan Sesé), amb 4 minuts d’expulsió i el resultat final va ser de 3-6 a favor dels ripollencs.

Aquesta setmana el 1a Catalana té dos partits:

  • Dimecres a casa del CP Vic a les 21 h
  • Dissabte a Palafrugell a les 16 h

UE La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.