Una Mitja sota un sol de justícia

0
297
Participants a La Mitja d'enguany, al seu pas pel Passeig de la Garriga

Una nova edició de La Mitja Marató entre Granollers, les Franqueses del Vallès i la Garriga es va poder gaudir aquest diumenge en un ambient sorprenentment primaveral, fet que va permetre veure una especial concurrència de públic a la Garriga, on centenars de persones varen animar els corredors amb crits, aplaudiments, avituallament i, fins i tot, música en directe.

Enguany, el sud-africà Stephen Mokoka va quedar primer classificat en categoria masculina, amb un temps de 1:01:28, mentre que el segon lloc va ser per a l’eritreu Yohanes Ghebergergis (1:01:31) i el tercer per a Vestus Cheboi Chenjor, original de Kènia (1:01:35); el primer català a creuar la línia de meta ho va fer en la desena posició amb un temps de 1:06:38 i va ser Ricard Pastó Llobera.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la ucraïnesa Daria Mykhailova, que va culminar la cursa en 1:12:39, seguida de la britànica Lucy Reid, que va requerir 1:14:01, i de Gema Barrachina, nascuda a Alacant, en tercera posició amb un temps de 1:14:22; per la seva banda, la garriguenca Sílvia Segura, atleta del Club d’Atletisme Les Tortugues, va trigar 1:20:24 a fer La Mitja d’enguany, quedant en la posició 105 del total, 8a en categoria femenina.

Tota la informació i els resultats de la curs, es poden consultar al web oficial de La Mitja.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.