Una Mitja sota un sol de justícia

0
Participants a La Mitja d'enguany, al seu pas pel Passeig de la Garriga

Una nova edició de La Mitja Marató entre Granollers, les Franqueses del Vallès i la Garriga es va poder gaudir aquest diumenge en un ambient sorprenentment primaveral, fet que va permetre veure una especial concurrència de públic a la Garriga, on centenars de persones varen animar els corredors amb crits, aplaudiments, avituallament i, fins i tot, música en directe.

Enguany, el sud-africà Stephen Mokoka va quedar primer classificat en categoria masculina, amb un temps de 1:01:28, mentre que el segon lloc va ser per a l’eritreu Yohanes Ghebergergis (1:01:31) i el tercer per a Vestus Cheboi Chenjor, original de Kènia (1:01:35); el primer català a creuar la línia de meta ho va fer en la desena posició amb un temps de 1:06:38 i va ser Ricard Pastó Llobera.

En categoria femenina, la victòria va ser per a la ucraïnesa Daria Mykhailova, que va culminar la cursa en 1:12:39, seguida de la britànica Lucy Reid, que va requerir 1:14:01, i de Gema Barrachina, nascuda a Alacant, en tercera posició amb un temps de 1:14:22; per la seva banda, la garriguenca Sílvia Segura, atleta del Club d’Atletisme Les Tortugues, va trigar 1:20:24 a fer La Mitja d’enguany, quedant en la posició 105 del total, 8a en categoria femenina.

Tota la informació i els resultats de la curs, es poden consultar al web oficial de La Mitja.

Article anteriorNova conferència de Ramón Cotarelo a la Garriga
Article següentJornada de preparació final del Ball de Gitanes de la Garriga 
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.