El cadet femení del CB guanya al CB Martorell

0

Les noies del cadet femení es van emportar la segona victoria consecutiva de la segona fase davant el CB Martorell per 48 a 31. Les garriguenques van sortir molt concentrades, robant pilotes gràcies a una pressió molt amunt i un joc dinàmic en atac estàtic. Tot i així, el Martorell s’aprofitava del nostre mal balanç defensiu, no permetent que La Garriga trenqués el partit abans de la mitja part. El tercer quart les jugadores van donar un pas endavant en intensitat i van aconseguir un avantatge de +20 que ja van mantenir fins al final de partit.

Aquesta setmana treballarem per sumar la tercera victoria!

CB La Garriga

Article anteriorActivitats a La Torre del Fanal (del 10 de gener al 16 de febrer)
Article següentNova conferència de Ramón Cotarelo a la Garriga
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.