El cadet femení del CB guanya al CB Martorell

0
338

Les noies del cadet femení es van emportar la segona victoria consecutiva de la segona fase davant el CB Martorell per 48 a 31. Les garriguenques van sortir molt concentrades, robant pilotes gràcies a una pressió molt amunt i un joc dinàmic en atac estàtic. Tot i així, el Martorell s’aprofitava del nostre mal balanç defensiu, no permetent que La Garriga trenqués el partit abans de la mitja part. El tercer quart les jugadores van donar un pas endavant en intensitat i van aconseguir un avantatge de +20 que ja van mantenir fins al final de partit.

Aquesta setmana treballarem per sumar la tercera victoria!

CB La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.