Pressupost aprovat

0
404

El Ple municipal d’ahir dimecres va votar favorablement al pressupost d’aquest 2020, que puja a 19.254.244,42 euros, prop de 800.000 més que el de l’any passat. Això ha estat possible gràcies als 6 vots favorables del govern d’ERC i els 2 dels regidors del PSC, i a l’abstenció de la resta de forces polítiques del municipi: Junts per la Garriga, CUP la Garriga i Ciutadans.

Aquestes abstencions, precisament, han estat possible en part gràcies a la incorporació a aquest pressupost d’inversions proposades pels grups de l’oposició, fet que ha decantat el sentit del seu vot; en el cas del PSC, això sí, en forma de suport explícit com a vot favorable.

Per a més informació, podeu escoltar el Ple municipal al següent enllaç de Ràdio Silenci.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.