Pressupost aprovat

0

El Ple municipal d’ahir dimecres va votar favorablement al pressupost d’aquest 2020, que puja a 19.254.244,42 euros, prop de 800.000 més que el de l’any passat. Això ha estat possible gràcies als 6 vots favorables del govern d’ERC i els 2 dels regidors del PSC, i a l’abstenció de la resta de forces polítiques del municipi: Junts per la Garriga, CUP la Garriga i Ciutadans.

Aquestes abstencions, precisament, han estat possible en part gràcies a la incorporació a aquest pressupost d’inversions proposades pels grups de l’oposició, fet que ha decantat el sentit del seu vot; en el cas del PSC, això sí, en forma de suport explícit com a vot favorable.

Per a més informació, podeu escoltar el Ple municipal al següent enllaç de Ràdio Silenci.

Article anteriorEl CAP acollirà una exposició itinerant sobre les voluntats anticipades
Article següentActivitats a La Torre del Fanal (del 10 de gener al 16 de febrer)
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.