El CAP acollirà una exposició itinerant sobre les voluntats anticipades

Aquesta exposició, organitzada per l’Institut Català de la Salut, pretén apropar a la ciutadania aquesta eina per decidir amb autonomia sobre la seva pròpia salut

0

El Centre d’Atenció Primària (CAP) de la Garriga acollirà des del proper dilluns 3 de febrer una exposició itinerant sobre la declaració de voluntats anticipades.

L’objectiu de l’exposició és sensibilitzar tant els professionals sanitaris com la població en general de tot el territori de l’àrea Metropolitana Nord sobre el dret d’autonomia del pacient i la utilitat de deixar redactat un document on s’explica quin tractament mèdic es vol rebre per endavant.

Les voluntats anticipades són instruccions que una persona major d’edat i en plenes facultats pot donar al seu metge per fer constar quin tipus d’atenció mèdica voldria rebre al final de la vida en el cas de trobar-se en una situació d’incapacitat per prendre decisions i comunicar-se.

Els interessats que s’apropin podran informar-se a través d’uns suports verticals sobre què són aquestes voluntats i el document que les recull, qui el pot fer i què es necessita per elaborar-lo. A més, aquesta exposició permet obrir un espai de reflexió sobre el dret a una mort digna i el principi ètic i legal de l’autonomia del pacient.

Institut Català de la Salut

Article anteriorDerrota davant els líders de Segona Nacional
Article següentPressupost aprovat
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.