Els millors esportistes de la Garriga, premiats a La Nit de l’Esport

La patinadora Nàdia Alsinet i el jugador de tennis taula Cesc Molins van rebre el títol de millors esportistes a la Nit de l’Esport 2020, que va canviar de format respecte les anteriors edicions i es va celebrar a Can Luna el passat divendres

0
Fotografia de grup de La Nit de l'Esport de 2020 - OAMC

“Aquest és un reconeixement a totes les persones esportistes: a les que tenen objectius grans i a les que en tenen de més petits, perquè totes, en algun moment, han posat per davant els valors dels esports”, així el regidor d’esports de la Garriga, Jordi Musquera, s’adreçava a tots els nominats a la Nit de l’Esport 2020 que va tenir lloc el divendres passat a Can Luna.

En la categoria de millor equip femení, va guanyar l’equip sènior femení de futbol sala de l’AEE Blancafort; i el premi a millor equip masculí va ser per al primer equip d’Hoquei la Garriga. El jurat va reconèixer Tània Montes, entrenadora dels equips de futbol sala de l’Associació Esportiva Escolar Manuel Blancafort, com a millor entrenadora. Cal dir que el seu equip va ser guanyador de la lliga comarcal de futbol sala. El millor entrenador en categoria masculina va ser per Jaume Solé, entrenador del sènior de l’Handbol La Garriga.  Solè va arribar a l’equip el gener de l’any passat estant segon per la cua i des que va arribar l’equip van sumar com a victòries tots els partits de la segona volta i per poc juguen promoció d’ascens. A més, van guanyar la Copa Catalana de Segona Catalana. (…)

Podeu llegir la notícia completa a La Jornada del Vallès.cat

Podi de premiats – OAMC

La Jornada del Vallès

Article anteriorOrdre del dia del Ple municipal de gener de 2020
Article següentDerrota davant els líders de Segona Nacional
La Jornada del Vallès som un diari digital impulsat per professionals vallesans de la premsa escrita i audiovisual que ha creat un punt de trobada digital entre els esportistes i els amants de l’esport de la nostra comarca. Col·laborem estretament compartint notícies i informació de l'àmbit esportiu garriguenc amb La Garriga Digital.cat.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.