El Malhivern demostra un any més que una festa autogestionada es possible

Aquest dissabte dia 1 de febrer celebrarem per segon any consecutiu el Malhivern, la festa major popular d’hivern de la Garriga. Durant tot el dia obrirem Can Luna al poble amb activitats per a tothom!

1

La jornada constarà de més de 20 activitats diverses, incloent-hi l’esport, la cultura popular, l’art, l’internacionalisme, la sostenibilitat i l’enginy. Aquest any, també, comptarem amb els clàssics vermut, dinar i sopar popular i sessió dels punxadiscos de referència. Aquesta jornada, possible gràcies a la implicació de més de deu entitats del poble, pretén ser una continuació del projecte Saligarda –Festa Major Popular de la Garriga–.

Així, l’objectiu de l’esdeveniment és construir un model de festa inclusiu, on tothom hi tingui cabuda i que afavoreixi la construcció de comunitat al poble. D’aquesta manera, no només s’han programat activitats diverses sinó que també es comptarà amb un protocol i un punt lila.

Cal destacar que, a diferència de l’any passat, enguany podem celebrar la festa en un espai cobert com Can Luna. Esperem que sigui la primera de moltes jornades i que esdevingui un lloc de referència, on per fi el jovent del poble pugui gaudir d’espais d’oci no comercials.

Així doncs, seguint la dinàmica de l’any passat, aquesta festa és autogestionada i la seva sostenibilitat dependrà dels ingressos que es facin durant la jornada. Evita fer “botellón” i contribueix a fer que el projecte pugui seguir sent una referència al poble!

Saligarda La Garriga

Article anteriorCan Luna torna a la vida
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de gener de 2020
La Saligarda és un projecte de Festa Major alternativa, participativa, popular, oberta i local a la Garriga. Escriu-nos propostes o vine a les reunions per dissenyar, organitzar i tirar endavant aquesta festa #delpoblealpoble!

1 COMENTARI

  1. […] Estimat poble! Tot i el moment convuls i extraordinari que estem vivint creiem necessari explicar-vos les últimes decisions preses per la Saligarda en relació a la Comissió de Festa Major. Com sabreu, el projecte Saligarda – Festa Major Popular de la Garriga es comença a tirar endavant el 2017 fruit de la inquietud de moltes entitats respecte al model de Festa Major que promovia l’Ajuntament. Durant dos anys hem demostrat, entre totes, que un altre model de Festa Major és possible. No només això sinó que també s’han dut a terme dues edicions del Malhivern, la festa major d’hivern. […]

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.