El Malhivern demostra un any més que una festa autogestionada es possible

Aquest dissabte dia 1 de febrer celebrarem per segon any consecutiu el Malhivern, la festa major popular d’hivern de la Garriga. Durant tot el dia obrirem Can Luna al poble amb activitats per a tothom!

0
346

La jornada constarà de més de 20 activitats diverses, incloent-hi l’esport, la cultura popular, l’art, l’internacionalisme, la sostenibilitat i l’enginy. Aquest any, també, comptarem amb els clàssics vermut, dinar i sopar popular i sessió dels punxadiscos de referència. Aquesta jornada, possible gràcies a la implicació de més de deu entitats del poble, pretén ser una continuació del projecte Saligarda –Festa Major Popular de la Garriga–.

Així, l’objectiu de l’esdeveniment és construir un model de festa inclusiu, on tothom hi tingui cabuda i que afavoreixi la construcció de comunitat al poble. D’aquesta manera, no només s’han programat activitats diverses sinó que també es comptarà amb un protocol i un punt lila.

Cal destacar que, a diferència de l’any passat, enguany podem celebrar la festa en un espai cobert com Can Luna. Esperem que sigui la primera de moltes jornades i que esdevingui un lloc de referència, on per fi el jovent del poble pugui gaudir d’espais d’oci no comercials.

Així doncs, seguint la dinàmica de l’any passat, aquesta festa és autogestionada i la seva sostenibilitat dependrà dels ingressos que es facin durant la jornada. Evita fer “botellón” i contribueix a fer que el projecte pugui seguir sent una referència al poble!

Saligarda La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada