Gran victòria del sènior masculí a la la pista del Club Bàsquet Llinars

0
324

El sènior masculí del Club Bàsquet La Garriga guanyem al Pavelló de Llinars per 53-59 contra un rival incòmode, que juga un bon bàsquet, molt agressiu i que, amb l’ajut del públic, fa que sigui un dels camps més difícils de la categoria.

Després d’un primera part molt seriosa, on sempre vam anar per davant (25-30), al tercer període una sortida molt agressiva de l’equip local i el nostre desencert van fer que s’arribés als últims 10 minuts en avantatge pels local (45-42). Un bon quart període dels nostres, però, va permetre capgirar el marcador i endur-nos la victòria final.

Aquest triomf confirma la bona feina de l’equip, que va sumant partits molt treballats en situacions complicades.

CB La Garriga

 

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.