Cicle d’actes commemoratius del bombardeig de 1939 a la Garriga

0

El 29 de gener de 1939 a les 14:45 h, l’aviació feixista italiana va sembrar el terror a la Garriga amb un bombardeig que va deixar un total de 15 víctimes mortals. Ara, passats gairebé 81 anys, La Garriga pel Foment de la Pau torna a organitzar un cicle d’activitats per recordar aquell fatídic dia i per ajudar a aprofundir en la solidaritat entre persones i pobles.

“Es vol reconèixer, per exemple, el paper de les Brigades Internacionals, el de les persones refugiades, el de les mestres que acompanyaven bona part de les criatures desplaçades pel conflicte o el de la població i les institucions de la Garriga que les van acollir”

 

Ajuntament de la Garriga

La dotzena d’activitats programades començaran aquest mateix diumenge 26 de gener i finalitzaran el 28 de març. Inclouran xerrades, cinefòrums, tallers i rutes guiades, entre d’altres propostes.

Així mateix, el 29 de gener a les 14:45 h, en un acte públic davant del refugi antiaeri de l’estació, l’Ajuntament de la Garriga homenatjarà les víctimes de l’atac que es produí a les acaballes de la Guerra Civil.

Més informació a www.lagarriga.cat i a www.visitalagarriga.cat.

 

Article anteriorAquest dissabte s’inaugura oficialment Can Luna
Article següentEls efectes del temporal a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.