Aquest dissabte s’inaugura oficialment Can Luna

0

L’antiga fàbrica de tovalloles, reconvertida finalment en l’Espai Polivalent Can Luna, obrirà les portes definitivament aquest proper dissabte dia 25 de gener, a les 12 h. El dia abans, però, la gal·la anual de La Nit de l’Esport ja estrenarà les noves instal·lacions municipals en un acte de reconeixement als esportistes més destacats del municipi, amb lliurament de premis inclòs.

D’aquesta manera, i després d’anys d’anar-hi al darrere, aquest dissabte a partir de migdia, es farà l’acte central d’inauguració de Can Luna amb un concert-vermut a càrrec de la coral garriguenca KantiKune i els habituals parlaments institucionals. Més tard, a les 20 h, Javier Aranda oferirà el seu espectacle de titelles titulat VIDA, destinat a un públic a partir dels 8 anys d’edat, amb entrada gratuïta. L’endemà, diumenge 26, repetirà actuació a les 11 h (invitacions a www.teatrelagarriga.cat).

Així doncs, l’esperada i desitjada Can Luna arrencarà amb l’objectiu de convertir-se en punt de trobada d’entitats i associacions del poble, algunes de les quals ja han pogut començar a gaudir de les seves instal·lacions, que encara acceptaran millores, moltes de les quals es podran recollir a través de la Taula Coordinadora d’Entitats.

Article relacionat: Can Luna comença a caminar

Article anterior8è Aplec d’Hivern de la Sardana de la Garriga
Article següentCicle d’actes commemoratius del bombardeig de 1939 a la Garriga
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.