8è Aplec d’Hivern de la Sardana de la Garriga

0

L’Agrupació Sardanista la Garriga organitza el proper diumenge  26 de gener el Vuitè Aplec d’Hivern de la Sardana. Serà a partir de les 16:30 h amb les cobles Jovenívola de Sabadell i Principal del Llobregat. La trobada tindrà lloc al pavelló de Can Noguera, on les cobles interpretaran un total de 17 sardanes.

L’aplec comptarà amb un concurs de colles improvisades, la prova del Bon Sardanista (un test popular amb preguntes de contingut sardanista), o un concurs individual de sardana revessa i berenar per a tothom a la mitja part.

De les singularitats de l’edició d’enguany cal ressaltar que els assistents podran escollir mitjançant el seu vot una de les sardanes de conjunt que tocaran alhora les dues cobles, d’entre tres títols proposats. La darrera peça de l’aplec no serà una sardana sinó el popular Ball de Rams.

S’espera l’assistència de més de 400 sardanistes d’arreu del país, com en edicions anteriors, assolint-se el moment de major concentració de dansaires cap a les 6 de la tarda.

  • QUAN: diumenge 26 de gener de 2020.
  • ON: Pavelló de Can Noguera, a partir de les 16:30 h.

Agrupació Sardanista La Garriga

Article anteriorPer un pèl
Article següentAquest dissabte s’inaugura oficialment Can Luna
L'Agrupació Sardanista la Garriga fomenta la sardana i la música de cobla al nostre poble.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.