Fem Pastorets fa una donació de 2.225 euros a la Garriga Societat Civil pels seus projectes a l’illa grega de Lesbos 

- Els diners són la recaptació de la representació benèfica que va fer l’entitat el passat 10 de gener al Teatre de la Garriga, el Patronat.  - La Garriga Societat Civil ha agraït l’aportació de Fem Pastorets que servirà per finançar alguns dels diferents projectes que volen ajudar les persones refugiades que arriben a l’illa de Lesbos. 

0
Fotografia de Ramon Ferrandis - Fem Pastorets

Fem Pastorets ha entregat a les responsables de La Garriga Societat Civil els 2.225 euros corresponents a la sessió dels ‘Pastorets benèfics’ que es va portar a terme el passat 10 de gener al Teatre de la Garriga, el Patronat. L’acte d’entrega ha tingut lloc divendres a les 17 h a La Torre del Fanal i hi han participat el president de Fem Pastorets, Joan Boada, i els directors de l’espectacle, Joan Monells i Lluís Pérez. Per part de La Garriga Societat Civil n’ha assistit una representació amb Teresa Niubó, la seva presidenta, al capdavant.

Durant l’acte, els responsables de l’entitat cultural han explicat com va sorgir la iniciativa d’organitzar una sessió benèfica. “L’entitat era coneixedora que s’havien venut totes les entrades per les quatre sessions dels Pastorets d’aquest Nadal. Amb l’objectiu d’aconseguir que ningú es quedés sense veure’ls, vam pensar que seria una bona iniciativa fer una cinquena funció benèfica i destinar tota la recaptació a La Garriga Societat Civil”, expliquen Joan Monells i Lluís Pérez, directors dels Pastorets 2019-2020.

La venda d’entrades va començar el passat 3 de gener i, en menys de 7 dies, es van vendre pràcticament les 368 localitats del Patronat. Un èxit que Fem Pastorets ha rebut amb gran satisfacció. El president de l’entitat, Joan Boada, assegura que “esperàvem que vingués gent, però la veritat és que la sessió benèfica ha estat un èxit. I estem molt contents i contentes de poder fer una aportació de 2.225 euros a un projecte de cooperació internacional sorgit a la Garriga”.

La Garriga Societat Civil ha rebut amb els braços oberts l’aportació econòmica de l’entitat cultural. “Quan ens van avisar que ens donarien l’aportació de la sessió benèfica vam rebre-ho com un regal de Reis. En veure que l’aportació és tant important, només poder agrair a Fem Pastorets que pensés en nosaltres”, comenta Teresa Niubó, presidenta de La Garriga Societat Civil.

Tots els diners recaptats es destinaran al projecte de cooperació internacional que va engegar La Garriga Societat Civil a l’illa de Lesbos (Grècia) on fa un acompanyament a les persones refugiades que arriben a l’illa. L’aportació de 2.225 euros servirà perquè les dones que són al camp de refugiats de Mòria disposin d’un petit espai per fer-hi activitats.

Més informació sobre l’espectacle, aquí

Article relacionat: Incendi i mort al camp de persones refugiades de Moria (Lesbos)

Fem Pastorets

Article anteriorProposem una partida de 30.000 € per analitzar l’ADN dels excrements de gossos al carrer
Article següentLa història recent de la plaça de l’Església, en un fil de Twitter
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.