El sots 21 femení cau a la pista del Roda de Ter

0

El sots 21 femení va disputar el primer partit de la segona volta al camp del Roda de Ter, que en aquell moment era el cuer de la classificació. És per això que sabíem des de l’inici que seria un partit complicat… i així va ser.

Des del primer quart l’equip no es va trobar còmode. En defensa estàvem molt desconcentrades, deixant que el Roda anotés amb facilitat i entrés fins a dintre sense cap impediment. D’aquesta manera, els locals es van anar sentint còmodes, per acabar guanyant el partit 50 a 36. No obstant això, però, ens vam trobar amb un factor intern que ens va fer sortir del partit des del principi, doncs vam estar més pendents d’aquest fet que no de jugar al nostre joc i intentar millorar els aspectes que estàvem fent malament.

El sots 21 femení portem encadenades dues derrotes seguides amb els cuers de la classificació i els següents partits tornem a jugar contra els equips de dalt i esperem poder competir-los com hem vingut fent al llarg de la temporada.

CB La Garriga

Article anteriorLlevantada a ple hivern
Article següentProposem una partida de 30.000 € per analitzar l’ADN dels excrements de gossos al carrer
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.