Fem Pastorets presenta una nova edició de la seva particular adaptació dels Pastorets

L’associació Fem Pastorets fa possible l’espectacle per 13è any seguit. Al voltant de 130 persones participen en l’actuació que es podrà veure el 25, 26 i 29 de desembre i l’11 de gener

1

Després de mesos de feina el proper 25 de desembre s’estrenarà una nova edició de l’espectacle dels Pastorets de la Garriga. La clàssica representació és possible al municipi gràcies a l’associació Fem Pastorets que, des de fa 13 anys, és l’encarregada d’organitzar l’espectacle, que ja és un clàssic nadalenc.

El text d’aquest any és una adaptació de ‘Els Pastorets, o l’Adveniment de l’Infant Jesús’ de Josep Maria Folch i Torres. Els autors del guió són els directors del 2019, Joan Monells i Lluís Pérez (que repeteixen per segon any tots dos) i que han comptat amb la col·laboració de la traductora Maria Dolors Ventós.

Enguany el guió compta amb un major protagonisme dels personatges femenins. I l’infern es trobarà al davant un grup d’àngels disposats a plantar-los cara. Una obra que farà un viatge en el temps per conèixer el passat, el present i el futur de Josep i Maria i la seva història d’amor. Però la gran pregunta és: Guanyarà el Cel o l’Infern?

Des del passat mes de setembre els diferents equips de Fem Pastorets treballen per fer possibles un espectacle que compta amb unes 120 persones entre actors i personal dels diferents equips de treball. L’equip d’escenografia, capitanejat per Francesc Garcia, ha preparat uns decorats innovadors que s’han estat preparant els últims 3 mesos. Entre els actors aquest any es torna a comptar amb infants des dels 4 anys fins a l’actor més veterà, que en té 84. Un espectacle intergeneracional que s’ha consolidat en la programació teatral de la Garriga.

Els directors defineixen l’espectacle de la següent manera:

“Aquest any farem un viatge en el temps sortint del purgatori. I enguany serà indispensable la col·laboració d’alguns personatges importants de la història, tant pel Cel com per l’Infern. En especial, hem volgut posar èmfasi en la història de Josep i Maria, per tant, veurem alguna escena que mai s’havia vist als Pastorets”

Els Pastorets d’aquest any també volen homenatjar a la Fundació Maurí de la Garriga, que al llarg del 2019 ha celebrat els seu cinquantenari. Una entitat privada amb seu al municipi que preserva el llegat del notari i historiador garriguenc, Josep Maurí i Serra. D’altra banda, també comptem amb la col·laboració de la colla dels Geganters de la Garriga, que aquest any han celebrat els seus 30 anys.

L’espectacle dels Pastorets de la Garriga compta amb un total de 4 representacions: 25 i 26 de desembre a les 19 h, 29 de desembre a les 18 h i 11 de gener a les 19 h. Les entrades es poden comprar a través del web teatrelagarriga.cat o una hora abans de l’espectacle a les taquilles del Patronat de la Garriga.

Fem Pastorets

Article anteriorLa Fira de la Botifarra evoluciona
Article següentEl feminisme pren la plaça de l’Església amb una impactant protesta
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.