La Fira de la Botifarra evoluciona

0
Els cartells de la 9a Fira de la Botifarra i tastets de productes - Fotografia de l'OAMC

La novena edició de la Fira de la Botifarra de la Garriga, programada pels dies 7 i 8 de març de 2020, ja s’ha presentat al públic amb la seva nova imatge i canvis rellevants respecte els anys anteriors, amb l’objectiu de convertir l’esdeveniment en una fira agroalimentària i de proximitat que giri al voltant del producte estrella del municipi.

D’aquesta manera, i sense deixar de banda la part festiva i comercial, així com les seves activitats, es pretén que aquesta “esdevingui una fira agroalimentària”, tal i com apunta el seu coordinador, Gregori Vizcaíno.

Els seus espais es distribuiran, bàsicament, entre la plaça de l’Església ―amb la Mostra Gastronòmica, en col·laboració amb l’entitat garriguenca Projecte Mexcla’t― i la plaça de Can Dachs i Can Raspall ―que reuniran la majoria d’activitats―; als carrers Centre i Banys s’hi situaran els estands de la fira agrupats per mostres temàtiques i, com a novetat, es podrà gaudir de la 1a Mostra de Formatges Artesans del Vallès Oriental, així com d’una zona de productes cansaladers amb territoris convidats i un espai per a productes de proximitat, on hi serà present l’Associació Agrària de La Garriga.

Un nou cartell per la novena edició

La presentació, que va tenir lloc la setmana passada, va servir per donar a conèixer el cartell de la Fira de la Botifarra de 2020, obra de la dissenyadora Marina Redolad, que apunta que és “una imatge que vol posar en valor el producte, unir tradició i innovació i crear un impacte visual, convertint la botifarra en una peça d’artesania i una joia”.

Els cartells de fira d’enguany són obra de Marina Redolad – Fotografia de l’OAMC
Article anterior‘El violador ets tu!’ arriba a la Garriga
Article següentFem Pastorets presenta una nova edició de la seva particular adaptació dels Pastorets
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.