La caminada solidària per la Marató va recaptar gairebé 2.000 €

0
Caminada solidària del CAP La Garriga per recaptar fons per La Marató de TV3 - Fotografia de l'Institut Català de la Salut

Organitzada pel Centre d’Atenció Primària de la Garriga el passat 24 de novembre, la caminada solidària per recaptar fons per La Marató de TV3 d’enguany va aconseguir un total de 1975,60 euros, que se sumaran als milions reunits per la televisió pública catalana i que es destinaran a la investigació de les malalties minoritàries. En total, unes 150 persones van participar a la caminada, on es va repartir fruita per fomentar els hàbits saludables.

En aquest mateix marc, el CAP va organitzar una xerrada sobre aquestes malalties a la Biblioteca municipal per tal d’apropar a la gent una informació que, sovint, és desconeguda. Aquesta, va anar a càrrec de la metgessa Eulàlia Rimblas i la infermera Carme Clopés, professionals del CAP garriguenc, però també va servir perquè afectats per dites malalties poguessin adreçar-se al públic i compartir la seva experiència.

La Marató de TV3

 

L’any 1992 Televisió de Catalunya va emetre per primer cop un programa de llarga durada en el que apel·lava a la ciutadania a fer donatius per la lluita contra la leucèmia. Aquesta marató televisiva ha esdevingut, anys després, en un referent de la solidaritat que aconsegueix recaptar amb èxit fons per a la investigació científica de malalties que no tenen curació a dia d’avui.

En aquest context, l’atenció primària de l’àrea Metropolitana Nord de l’Institut Català de la Salut, fa anys que es mobilitza organitzant activitats comunitàries arreu del territori per aportar el seu gra de sorra a La Marató de TV3. Per l’atenció primària, la promoció d’aquestes iniciatives compta amb l’afegit que també propicia l’oportunitat de crear xarxes i sinergies amb actius de salut del territori, així com d’altres entitats, que reverteixen en un benefici per la població.

 

Atenció Primària Metropolitana Nord

Article anteriorLa Retirada dels republicans, en una exposició a la Garriga
Article següentEns unim a la marxa de torxes de Granollers per la llibertat dels presos polítics
Hola! Sóc La Garriga Digital.cat! Aquest és el meu número de telèfon, per si tens alguna cosa a dir-me: 698 578 064. Si vols, també em pots escriure un Whatsapp :)

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.