Victòria del Júnior masculí davant el CB Tona per 63 a 59

Aquest cap de setmana els de Victor Cabañas es van enfrontar al CB Tona, un rival directe de la classificació en aquests moments. L'equip arribava al partit amb diverses baixes

0

Els locals van començar amb un mal primer quart que els tonencs van aprofitar per marxar de l’electrònic però, finalment, aquestes minuts van acabar amb un resultat força igualat. Al segon quart, la situació va començar a canviar quan els garriguencs es van mostrar més concentrats a la pista i varen començar corregir els detalls defensius, fet que els va permetre bones sortides per contraatacar. Això va fer que el resultat al descans fos favorable als vallesans.

Aquesta tendència a l’alça es va mantenir des de l’inici de la segona part, principalment a partir de l’aspecte defensiu, però també amb un atac amb molta fluïdesa. Aquesta primera part del tercer període va permetre als locals escapar-se en el marcador, amb una diferència de més de 15 punts. Ara bé, en el darrer període, el partit va fer un gir inesperat a causa de les desconnexions i irregularitat de l’equip garriguenc, doncs la relaxació dels locals van permetre als tonencs retallar distàncies en el marcador i, inclús, es van posar per davant en el marcador novament. Durant els darrers minuts els dos equips estaven frec a frec per aconseguir distanciar-se l’un de l’altre en el marcador i, finalment, les darreres possessions van decidir el vencedor.

Els garriguencs necessitaven una victòria per tornar-se a il·lusionar, ja que portaven una ratxa en què competien els partits però finalment la balança no se’ls decantava a favor. Ara, l’equip ja pensa en el següent enfrontament.

CB La Garriga

Article anteriorCara i creu pels primers equips del club
Article següentPepe Fajula abordarà aquest dijous “La importància de l’exili en el camí cap a la independència”
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.