L’escriptora i periodista Carla Penna presenta el seu llibre ‘Ellas en clave femenina’

L’autora ha publicat el seu primer llibre, una recopilació de microrelats poètics on es posen de manifest els diferents rols, experiències i sentiments de la dona actual

0

Carla Penna (cognom que ve de l’italià, ‘ploma’), periodista d’origen argentí resident a Barcelona des de fa gairebé setze anys, publica el seu primer llibre en solitari: Ellas en clave femenina amb l’editorial Niña Loba. L’obra, a la que alguns s’han referit com un «viatge poètic a les fonts del femení», explora el sentir i la vida interior de les dones mitjaçant la forma del microrrelat. El pròleg de l’obra, a càrrec de la psicoterapeuta Mª Cristina Forero, ja adverteix:

Ellas en clave femenina es el fruto de un proceso de toma de consciencia que refleja, a través de la escritura, las distintas facetas que tenemos como mujeres. Son relatos que, al igual que un espejo, reflejan nuestros sentimientos y pensamientos más profundos, nuestros miedos, nuestros juicios internos y, por supuesto, nuestra capacidad de sentir y amar. Cada uno de ellos esconde la belleza de lo que significa vivir la vida en clave femenina.

Els propers actes de presentació de Ellas en clave femenina es realitzaran:

  • El 13 de desembre a les 19 h a La Filanda Espai de Creació, de la Garriga.
  • El 15 de desembre a les 18 h a la Llibreria Pròleg, de Barcelona, al districte de Ciutat Vella.

Aquestes dues presentacions estan pensades com a actes en què la música, el teatre, la poesia, la pintura, el collage o la fotografia conflueixen enmig d’un espai artístic amb una única temàtica: la dona i el món femení.

Durant la celebració d’aquests actes, acompanyaran a l’autora diferents músics i artistes: la Núria Conangla (violoncel·lista), la Julieta Lostumbo (actriu de la Companyia de teatre La Missiva), la María Lilia Cano Raya (pianista), l’Alba Lajarín (fotògrafa), la Diana Martín (fotògrafa), en David Garcia (fotògraf), en Pasqual Escosa (pintor) i l’Imma Navarro (artista de tècnica mixta).

Ellas en clave femenina pot adquirir-se a la pàgina web de l’editorial Niña Loba, a la Llibreria Pròleg de Barcelona, a la Llibreria Strogoff de la Garriga (Barcelona) i a La Librería de Montequinto (Sevilla).

L’autora i l’editorial

Carla Penna neix a Leones, Córdova (Argentina) la tardor de 1978. Va estudiar periodisme a l’Universidad Nacional de Córdoba i fa més de 16 anys que viu a Catalunya. Actualment resideix amb la seva família a la Garriga i es dedica a la Comunicació, a escriure i a ser mare de dues nenes que diu «la posen a prova cada dia».

És especialista en la composició de textos, Community Manager & Social Media i, en l’actualitat, està cursant la Maestría en Escritura Creativa e Industria Editorial impartida per l’escola Tinta Púrpura, de Madrid.

Escriu relats i poesia des dels 11 anys, participant en tallers literaris, concursos i antologies. Recentment quatre de les seves obres han sigut seleccionades pel portal Diversidad Literaria per a integrar les antologies del V Concurso de Microrrelatos Porciones del alma, del IV Concurso de microrrelatos ELLAS, del Concurso Microatardeceres II i del VI Concurso de microrrelatos Sensaciones y sentidos, a la venda des de juliol de 2019.

Ellas en clave femenina és el seu primer graó professional a la vida literària, el seu primer llibre. És el resultat d’un procés personal, un manifest femení de microrelats poètics que parlen sobre les dones. Petites dosis literàries banyades de realitat: totes les seves vivèncias, les seves facetes, les seves funcions, els seus sentiments i pensaments, els seus amors i desamors, els seus silencis, els seus crits, els seus desitjos, les seves emocions.

L’editorial Niña Loba, nascuda recenment al mes de juny de 2019 a Montequinto, Sevilla, es defineix a sí mateixa com a “editors apassionats, escriptors rebels i lectors compromesos”. Ellas en clave femenina inaugura la seva col·lecció Poesía y otros cantos del espíritu.

Enlaços d’interès

La Filanda espai de creació

Article anteriorConferència sobre la documentació musical de la Fundació Maurí
Article següentBona participació garriguenca al torneig Nacional a Boadilla
Espai de suport a la creativitat i al talent, obert a artistes emergents nacionals i internacionals i col·lectius socials sense límit d’edat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.