Conferència sobre la documentació musical de la Fundació Maurí

El proper divendres 13 de desembre (19 h), la Fundació Maurí acollirà la conferència que sota el títol ‘La documentació musical de la Fundació Maurí. Dels testimoniatges primigenis a l’actualitat’

0
359

Aquesta ponència serà a càrrec del Dr. Jordi Ballester, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona i President de la Societat Catalana de Musicologia de l’IEC, juntament amb la Dra. Margarida Genera i Monells, professora de la Universitat Nacional d’Educació a Distància, Investigadora adscrita de l’Institut d’Arqueologia Clàssica i membre del Patronat de la Fundació Maurí.

En aquesta ocasió, la Fundació Maurí es proposa donar a conèixer d’una manera més extensa la importància musical d’alguns dels continguts i fons de la Fundació, com són l’arxiu personal del compositor Josep Sancho Marraco o els àngels músics del cadirat gòtic de la capella de la Fundació, entre d’altres fons i continguts que conserva la Fundació entre les seves parets des de fa 50 anys.


La Fundació Maurí de la Garriga fou creada per voluntat testamentària de l’historiador i notari garriguenc Josep Maurí i Serra (1912-1967), fill il·lustre de la Garriga. Des de 1969 la Fundació, de caràcter privat gestionada per un Patronat que en té cura, ha realitzat una tasca ingent i constant de promoció de la cultura, defensa del patrimoni i de conservació del propi museu. La Fundació disposa d’un important llegat artístic i arqueològic, una biblioteca de més de 5.000 llibres i conserva el Cadirat gòtic de la Catedral de Girona. Aquest 2019 la Fundació Maurí celebra els 50è aniversari de la seva creació amb l’organització de diferents actes.


Fundació Maurí

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.