Des de l’ANC promourem el Consell Local per la República al nostre municipi

0

Tot i que nosaltres prenguem ara la iniciativa, la intenció clara és que el CLR sigui una qüestió de tota la societat civil del nostre poble, tant a nivell individual com en nom de les entitats, associacions o partits perquè així, representi a tothom

Els CLR són la República al territori. El seu desenvolupament ha de permetre i fer tangible que la República Catalana tingui presència al territori i sigui compatible amb totes les ideologies que tinguin com objectiu comú la independència de Catalunya.

Ja fa uns anys que estem treballant per la independència del nostre país i l’1 d’octubre de 2017 vam decidir en referèndum que el nostre model de país ha de ser la República Catalana. En aquests moments ens trobem en un punt en què República i independència, estan superposats i ho estaran fins que, arribat el dia assenyalat, esdevinguem independents en aquesta forma.

La resposta de per què necessitem els Consells Locals per la República la trobem en:

  • L’EFECTIVITAT. Hem de consolidar l’existència de la República Catalana.
  • LA UNITAT I TRANSVERSALITAT. Hem de ser capaços d’aglutinar iniciatives republicanes entre els agents polítics i socials de la població.
  • LA DISCUSSIÓ I DEBAT. Per dissenyar les bases social, econòmica i política de la República Catalana.
  • L’APODERAMENT POPULAR. Que ens faci passar de les paraules als fets. La República de la gent i per a la gent.

Per fer-ho possible cal gent disposada a implicar-se. Així que, per tal d’intentar implementar aquesta iniciativa al nostre municipi i iniciar tot el procés, us convoquem el proper dissabte dia 14 de desembre a les 11 h a la sala de Plens de l’ Ajuntament.

Ens agradaria que fóssim molts i que representéssim totes les sensibilitats independentistes i republicanes.

Salut i República.

Junta ANC la Garriga

Article anteriorUna derrota amb regust de victòria
Article següentConferència sobre la documentació musical de la Fundació Maurí
Treballar unint forces per arribar a tenir una Catalunya independent. La delegació garriguenca treballa per ampliar i arribar al màxim número de garriguencs, sumant l’esforç i la feina de tothom per a caminar cap a la independència de Catalunya.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.