Fotografia d’autor sobre la família, al Petits Formats

0

La Filanda espai de creació tanca el cicle Petits Formats d’aquest any amb l’exposició de la fotògrafa Diana Martin Lapeña. La mostra, titulada “La Família”, és una reflexió sobre la família que es crea i els seus vincles més enllà dels llaços genètics. Es podrà veure a El Nou Trull des del 7 de desembre fins al 4 de gener.

Diana Martin Lapeña (Barcelona, 1975) és fotògrafa d’autor i artista, així com membre fundadora de la Filanda. Comença el seu recorregut com a fotògrafa a Barcelona i s’especialitza en retrat i nu. Això la porta a treballar sobre la reflexió de gènere, tant en el món femení fins al món LGTBQ.

Aquestes reflexions la portaran a desenvolupar projectes de gènere com ara “Not Guilty” o “Ora Pro Nobis” que s’exposaran en el CCCB a Barcelona, el Museu de Vanguardia de la Neomudéjar de Madrid, al SOMArts de San Francisco i altres ciutats del món com Buenos Aires, Neuquén, Roma, Càller, Olot i Los Ángeles.

La Família

L’exposició és una proposta a la reflexió si amb la família naixem o la creem. Com ha evolucionat el concepte de família actualment i on també la construïm.

En aquest cas fa un homenatge a La Família d’El Nou Trull, l’espai que acull cada mes una nova exposició de Petits Formats. Els mostra com una família d’un mode costumista, de manera que, si entres per primera vegada al bar, pots creure que el negoci el porta una família.

Una altra tradició que també es transforma: la d’heretar el mateix ofici que el pare o que ve donada tradicionalment per la família.

Un plantejament a un canvi social on formem part de diferents famílies que ens creem però on el més important d’aquests vincles neix de la individualitat.

La Filanda espai de creació

Article anteriorMillora del parc dels Pinetons, la proposta més votada dels pressupostos participatius
Article següentEl Dia+Curt arriba a la Garriga
Espai de suport a la creativitat i al talent, obert a artistes emergents nacionals i internacionals i col·lectius socials sense límit d’edat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.