El sènior femení cau a la pista del CB Cabrils

Aquesta jornada no ha pogut ser i, tot i els bons entrenaments durant la setmana, el sènior femení va perdre de 8 punts a Cabrils. L'equip arribava al Maresme amb bones sensacions i havent recuperat jugadores que feia molts mesos que estaven lesionades

0

Un molt bon primer quart i un segon quart on les garriguenques van estar molt serioses al darrere va fer que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 21-23. A la represa, però, les jugadores locals van fer un parcial de 9-0 que va ser crucial en el resultat final del partit.

Les de la Garriga no van ser capaces de retallar aquestes distàncies i van acabar perdent el partit per 8 punts. Però això no va ser el pitjor, sinó una altra lesió que torna a condicionar els enfrontaments més propers.

El cap de setmana següent es descansa arran del pont, de manera que ens veiem el cap de setmana el 14 i 15!

CB La Garriga

Article anteriorContundent derrota del 1r equip davant el millor equip de la categoria
Article següentPista i àrbitre en contra
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.