El sènior femení cau a la pista del CB Cabrils

Aquesta jornada no ha pogut ser i, tot i els bons entrenaments durant la setmana, el sènior femení va perdre de 8 punts a Cabrils. L'equip arribava al Maresme amb bones sensacions i havent recuperat jugadores que feia molts mesos que estaven lesionades

0
163

Un molt bon primer quart i un segon quart on les garriguenques van estar molt serioses al darrere va fer que s’arribés a la mitja part amb el resultat de 21-23. A la represa, però, les jugadores locals van fer un parcial de 9-0 que va ser crucial en el resultat final del partit.

Les de la Garriga no van ser capaces de retallar aquestes distàncies i van acabar perdent el partit per 8 punts. Però això no va ser el pitjor, sinó una altra lesió que torna a condicionar els enfrontaments més propers.

El cap de setmana següent es descansa arran del pont, de manera que ens veiem el cap de setmana el 14 i 15!

CB La Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada