Contundent derrota del 1r equip davant el millor equip de la categoria

Els garriguencs van ser superats per 6 a 0 davant el Tramuntana Figueres i van sumar la segona derrota de la temporada

0
139

Aquesta setmana, l’equip format per Jordi Edo, Biel Navio i Cesc Molins no va poder puntuar, perdent amb aquesta derrota el liderat del grup, però situant-se en una posició còmoda per tal d’aconseguir l’objectiu de la permanència.

Aquesta setmana, un total de 3 jugadors i jugadores del club es desplaçaran a Boadilla del Monte (Madrid) per disputar el torneig Nacional, classificatori per l’Estatal, on només poden participar-hi els 50 millors de cada categoria.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada