Contundent derrota del 1r equip davant el millor equip de la categoria

Els garriguencs van ser superats per 6 a 0 davant el Tramuntana Figueres i van sumar la segona derrota de la temporada

0
325

Aquesta setmana, l’equip format per Jordi Edo, Biel Navio i Cesc Molins no va poder puntuar, perdent amb aquesta derrota el liderat del grup, però situant-se en una posició còmoda per tal d’aconseguir l’objectiu de la permanència.

Aquesta setmana, un total de 3 jugadors i jugadores del club es desplaçaran a Boadilla del Monte (Madrid) per disputar el torneig Nacional, classificatori per l’Estatal, on només poden participar-hi els 50 millors de cada categoria.

Club Tennis Taula Els 8 de la Garriga

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.