La nova proposta del Cineclub per aquest divendres

1
276

Aquest divendres 29 de novembre a les 20:30 hores, al Cine Alhambra de la Garriga, us oferim una altra obra del patrimoni fílmic català recuperada pel projecte de la Filmoxarxa: la pel·lícula “Vida en Sombras“, de Llorenç Llobet-Gràcia (1948, Espanya).

Obra única del seu autor i film clau de la postguerra, és un exercici de cinema dins del cinema. El seu protagonista, Fernando Fernán-Gómez, és un cinèfil la vida del qual sempre ha girat al voltant del seu amor pel cinema. Juntament amb la seva estimada, Mª Dolores Pradera, s’enfronten a moments molts durs.

L’entrada és lliure per als socis del Cineclub la Garriga, i de 4 euros per al públic en general.

Podeu trobar més informació a la web del Cine Alhambra i també a la de la Filmoteca de Catalunya.

Cineclub La Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada