La nova proposta del Cineclub per aquest divendres

1
496

Aquest divendres 29 de novembre a les 20:30 hores, al Cine Alhambra de la Garriga, us oferim una altra obra del patrimoni fílmic català recuperada pel projecte de la Filmoxarxa: la pel·lícula “Vida en Sombras“, de Llorenç Llobet-Gràcia (1948, Espanya).

Obra única del seu autor i film clau de la postguerra, és un exercici de cinema dins del cinema. El seu protagonista, Fernando Fernán-Gómez, és un cinèfil la vida del qual sempre ha girat al voltant del seu amor pel cinema. Juntament amb la seva estimada, Mª Dolores Pradera, s’enfronten a moments molts durs.

L’entrada és lliure per als socis del Cineclub la Garriga, i de 4 euros per al públic en general.

Podeu trobar més informació a la web del Cine Alhambra i també a la de la Filmoteca de Catalunya.

Cineclub La Garriga

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.