El sots 25 masculí perd a casa contra el CB Artés per 58-71

0

Aquesta va ser un partit contra un rival directe a la classificació. Un enfrontament igualat, en general, però en què un segon quart molt dolent ens va fer anar a remolc tota la segona part. Hem deixat que el rival domini clarament el rebot, aconseguint segones i terceres oportunitats de tir.

Cal treballar molt, encara.

CB La Garriga

Article anteriorLa SATI, fàbrica de records 
Article següentOrdre del dia del Ple municipal de novembre de 2019
El Club Bàsquet La Garriga, és una associació privada amb personalitat jurídica i capacitat d’obrar i d’actuar i sense ànim de lucre, format per persones físiques, els objectius bàsics del qual són el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada de l’activitat física i esportiva.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.